offline icon
You're Browsing Offline - Some functionality will be limited.
 

Je winkelwagentje is leeg. Laten we daar iets aan doen

subtotaal

totaal

Gratis bezorging - VK, Europa en Noord-Amerika

Kassa

ALGEMENE VOORWAARDEN

Speciale hulplijn voor website: +31 202628131

€ 15* tegoed op je account

Alleen van toepassing op geselecteerde klanten. Het tegoed kan alleen tijdens de vermelde actieperiode worden gebruikt voor aankopen via www.superdry.com. Dit tegoed kan niet worden gebruikt voor het aanschaffen van cadeaubonnen. Alleen gewone aantallen. Tegoed wordt automatisch toegepast bij het afrekenen. Bij retourneren wordt rekening gehouden met het ontvangen tegoed. Superdry behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden na tijdige kennisgeving in te trekken of te wijzigen. Dit heeft geen invloed op je wettelijke rechten. Geldig: 05-11-2019 - 23-11-2019

€ 30 tegoed* bij besteding van € 200

Alleen van toepassing op geselecteerde klanten. Moet € 200 uitgeven in één transactie tijdens de bestedingsdatums om tegoed te ontvangen. Er wordt slechts één tegoed van € 30 per persoon verstrekt. Het tegoed mag alleen binnen de kredietdatums worden gebruikt. Uitgaven van € 200 en tegoed van € 30 mogen alleen tijdens de actieperiode online via www.superdry.nl worden uitgevoerd. Dit tegoed kan niet worden gebruikt voor het aanschaffen van cadeaubonnen. Alleen gewone aantallen. Tegoed wordt automatisch toegepast bij het afrekenen. Bij retourneren wordt rekening gehouden met het ontvangen tegoed. Superdry behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden na tijdige kennisgeving in te trekken of te wijzigen. Dit heeft geen invloed op je wettelijke rechten. Bestedingsdatums: 06-11-2019 - 23-11-2019. Kredietdatums: 03-12-2019 - 30-12-2019

WIE IS SUPERDRY?

Wij zijn Supergroup Internet Limited. Onze website is toegankelijk via superdry.nl (de "site") en wanneer u een product via de website koopt ("product"), koopt u dit van ons.

Wij zijn een onderneming die onder bedrijfsnummer 07139044 statutair gevestigd is in Engeland en Wales. Wij zijn statutair gevestigd te Unit 60, The Runnings, Cheltenham, Gloucestershire GL51 9NW, met BTW-nummer GB974823775.

Als u contact met ons wilt opnemen, kunt u de pagina Contact raadplegen voor informatie over de verschillende manieren om ons te bereiken.

WAAROM HEBBEN WIJ DEZE VOORWAARDEN?

We hebben deze voorwaarden ("algemene voorwaarden") om verschillende redenen:

 • ze vormen de regels die van toepassing zijn op het gebruik van de site, inclusief het materiaal dat u mogelijk uploadt naar de blog en reviews;
 • ze vormen alle regels die van toepassing zijn op uw aankoop van een product; en
 • ze bevatten de informatie die u moet weten, zoals uw rechten volgens de Consumer Contracts Regulations (regels voor overeenkomsten met klanten).

Wanneer u de site gebruikt, een product aanschaft of materiaal op de site uploadt, bevestigt u aan ons dat u akkoord gaat met de dan geldende algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn zowel voor u als ons bindend.

U wordt dan ook geadviseerd ze door te lezen en af te drukken of te bewaren, zo u wilt. Onze algemene voorwaarden zijn voor de laatste maal op 9 juni 2014 geactualiseerd. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Behalve de algemene voorwaarden zijn er nog andere documenten die belangrijke informatie bevatten:

 • ons privacybeleid, waarin wij u vertellen welke informatie wij van u opslaan en hoe wij deze informatie gebruiken en openbaar maken ("privacybeleid");
 • ons leveringsbeleid, waarin wij u vertellen welke leveringsopties er zijn voor een product, welke beperkingen er zijn voor het leveren en of er extra kosten aan zijn verbonden ("leveringsbeleid"); en
 • ons retourbeleid, waarin wij u vertellen hoe een product onder bepaalde omstandigheden moet worden teruggestuurd, bijvoorbeeld wanneer u van gedachten bent veranderd, volgens de Consumer Contracts Regulations ("retourbeleid").

EEN PRODUCT BIJ ONS BESTELLEN: HOE WERKT DE OVEREENKOMST?

Wanneer wij een product aan u verkopen, betekent dat, net als voor alle aankopen, dat er voor die verkoop een overeenkomst wordt gesloten. In deze paragraaf van onze algemene voorwaarden wordt duidelijk gemaakt hoe dit zit.

Uw bestelling via de site voor een bepaald product is een aanvraag om dat product van ons te kopen. Wanneer wij uw bestelling binnenkrijgen, sturen wij u een e-mail met een bevestiging van de bestelling met een beschrijving van elk product dat u wilt kopen en een verwachte leveringsdatum.

Deze e-mail geldt als de aanvaarding van uw aanvraag bij ons. Op dat moment is er sprake van een overeenkomst tussen ons waarbij u het product waar uw aanvraag betrekking op had, koopt en wij het verkopen.

Zodra een product wordt verzonden, sturen wij u een e-mail zodat u hiervan op de hoogte bent.

PRIJS EN BETALING

De prijs van een product is de prijs zoals deze op de site staat vermeld, tenzij er sprake is van een duidelijke fout. Deze prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief leveringskosten. Deze worden toegevoegd aan het totaal verschuldigde bedrag. Zie ons leveringsbeleid voor meer informatie over dit onderwerp.

Onze site bevat een groot aantal producten en het is altijd mogelijk dat ondanks onze inspanningen, een aantal van de producten op de site onjuist is geprijsd. Normaal gesproken controleren wij de prijzen als onderdeel van ons verzendproces, zodat wanneer de juiste prijs van een product lager is dan de vermelde prijs, wij het lagere bedrag in rekening zullen brengen wanneer het product naar u wordt verzonden. Wanneer de juiste prijs van een product hoger is dan de op de site vermelde prijs, zullen wij contact met u opnemen om te vragen of u de bestelling wilt handhaven voor de juiste (hogere) prijs, of om te vertellen dat wij de bestelling hebben geannuleerd (waarna u een nieuwe bestelling moet plaatsen als u het product toch wilt kopen).

Wij accepteren betalingen via de hier getoonde betaalmethoden

Door een bestelling via de site te doen, bevestigt u dat de betalingsgegevens die u hebt opgegeven, juist zijn en dat wanneer de bestelling door ons wordt geaccepteerd en uitgevoerd, de kosten volledig zullen worden voldaan.

BESCHIKBAARHEID EN LEVERING VAN PRODUCTEN

Leveringsdata zijn onder voorbehoud en worden niet gegarandeerd. Afhankelijk van de voorraad trachten wij een product dat voor 19.30 uur is be.steld, dezelfde werkdag te versturen.

We zullen altijd proberen bestellingen te leveren, maar onze enige verantwoordelijkheid wanneer een product niet langer beschikbaar is, of wanneer wij om welke reden dan ook een bepaald product niet kunnen leveren, is u geen kosten in rekening te brengen voor dat product.

Onze standaardlevering is gratis. Wanneer u kiest voor een express-levering, zullen er kosten in rekening worden gebracht. Ook kunnen er locaties zijn waar wij niet kunnen leveren. Als u meer informatie wenst over de leveringsmogelijkheden, raadpleeg dan ons leveringsbeleid.

Voor bepaalde producten maken wij gebruik van derden. Een enkele keer kunnen er vertragingen optreden, of kunnen producten niet beschikbaar zijn vanwege derden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de handelingen of omissies van derden.

IK BEN VAN GEDACHTEN VERANDERD OVER MIJN BESTELLING - IK WIL EEN PRODUCT RETOUR ZENDEN EN MIJN GELD TERUGKRIJGEN

Op grond van het Burgerlijk Wetboek hebt u 14 dagen na ontvangst van een bepaald product de tijd om een verkoper duidelijk te maken dat u van gedachten bent veranderd en het product retour wilt zenden. Wij zijn van mening dat dit niet lang genoeg is, dus geven wij u hiervoor 28 dagen na ontvangst van het product de tijd.

De regels in het Burgerlijk Wetboek zijn alleen van toepassing op bepaalde productcategorieën. Dit betekent dat u niet van mening kunt veranderen en dus geen producten terug kunt sturen die in de volgende categorieën vallen:

 • producten die voor u zijn gepersonaliseerd, inclusief producten die door u op maat zijn gemaakt of zijn aangepast;
 • producten die op grond van de aard ervan (bijvoorbeeld vanwege hygiëne) niet teruggestuurd kunnen worden (zoals badkleding en ondergoed).

Wanneer u van gedachten verandert, moet u het product aan ons retourneren. Tot u hebt besloten of u een product al dan niet terug wilt sturen, moet u de regel van het Burgerlijk Wetboek om er goed voor te zorgen, in acht nemen.

Dit betekent niet dat u het product niet kunt passen of inspecteren om te zien of het voor u geschikt is. Het enige dat we van u vragen is dat u onze producten met dezelfde zorg behandelt als u in onze winkel zou doen. Probeer de kaartjes eraan te laten zitten, laat hygiënestickers of andere stickers zitten en bewaar de originele verpakking zo netjes mogelijk.

U hoeft niets te betalen om het product terug te sturen als u van gedachten bent veranderd, mits u de door ons geadviseerde verzenddienst gebruikt. De informatie hierover staat in ons Retourbeleid. Als we het product niet van u ontvangen, kunnen we het product op uw kosten bij u afhalen. Als u het product niet terugstuurt, of als u het product niet goed heeft verzorgd en wij ontvangen het product in beschadigde staat terug, kunnen wij u kosten in rekening brengen voor het verlies/de schade.

De volledige informatie over retourzendingen vindt u in ons Retourbeleid

Om ons te laten weten dat u van gedachten bent veranderd en uw bestelling wilt annuleren, kunt u ons e-mailen via care@superdry.com. Bewaar een afschrift van uw annuleringse-mail. Nadat u ons hebt gemaild, volgt u de instructies in ons Retourbeleid voor het retourneren van het product.

We zullen binnen 14 dagen na ontvangst van uw annuleringsbericht het product inclusief de leveringskosten aan u terugbetalen.

Deze terugbetaling wordt gedaan via de betalingsmethode waarmee u de bestelling hebt geplaatst. Wanneer u het product/de producten wilt ruilen in plaats van uw geld terugkrijgen, kunt u onderstaande paragraaf raadplegen.

PROBLEMEN MET UW BESTELLING

Het is belangrijk dat de instructies voor gebruik en verzorging van elk product worden gevolgd.

Voor kledingstukken is het belangrijk dat de wasinstructies op het label nauwgezet worden gevolgd. Elk kledingstuk is grondig getest op waseigenschappen en elke productiebatch is op kwaliteit getest voordat deze de fabriek heeft verlaten. Met betrekking tot accessoires is het belangrijk dat de instructies van de fabrikant ten aanzien van beperkingen in het gebruik worden gevolgd.

Het is uw verantwoordelijkheid het door u aangeschafte product met normale zorg te behandelen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor problemen met uw product die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of onjuiste verzorging.

We begrijpen echter ook wel dat zaken soms niet volgens plan verlopen. Wanneer er een probleem is met het product, neemt u dan contact met ons op zoals hieronder aangegeven en wij zullen proberen u te helpen.

“Ik heb een gebrekkig product ontvangen”

Wanneer u van mening bent dat het product dat u hebt ontvangen een gebrek vertoont, neemt u dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer +44(0) 333 3212222 of stuur een e-mail naar care@superdry.com. Het team zal u vertellen hoe verder te handelen. Geef zo veel mogelijk details over het gebrek.

“Ik heb een onjuist product in mijn bestelling ontvangen”

Wanneer u een onjuist product in uw bestelling heeft ontvangen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via care@superdry.com. We zullen u dan adviseren hoe u dit product terug kunt sturen. Geef zo veel mogelijk details over het onjuiste product.

“Er ontbreekt een product in mijn bestelling”

Soms kunnen we niet alle door u bestelde producten tegelijk versturen. Controleer daarom uw pakbrief en verzendingsmails om te zien of er producten afzonderlijk worden geleverd.

Alle producten die op de pakbrief staan, zouden in de verpakking moeten zitten. Is dit niet het geval, neemt u dan contact op met de klantenservice via care@superdry.com. Daar zal men trachten de fout zo snel mogelijk te herstellen.

ONZE VERANTWOORDELIJKHEID TEN OPZICHTE VAN U

We hebben al het mogelijke gedaan om de site zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen. De inhoud van de site wordt echter zonder enige garantie, voorwaarde of toezegging ten aanzien van de nauwkeurigheid of geschiktheid voor een bepaald doel aangeboden. Wanneer u een probleem constateert, laat ons dit dan weten zodat wij kunnen proberen dit te herstellen.

Indien nodig zullen wij de toegang tot de site tijdelijk blokkeren voor routinematig of spoedeisend onderhoud. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet toegankelijk zijn van de site om welke reden dan ook.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor fouten of omissies, danwel technische problemen die u mogelijk ervaart, of voor gebruik dat u maakt van de site, van websites die daaraan zijn gekoppeld of voor daarop weergegeven inhoud.

Wanneer wij ons niet houden aan deze algemene voorwaarden, zijn wij uitsluitend verantwoordelijk voor verlies dat u lijdt voor zover dit voor beiden een voorzienbare consequentie is op het moment dat u het betreffende product bestelt of op het moment dat u de site anderszins gebruikt.

Onze volledige verantwoordelijkheid ten opzichte van u ten aanzien van een bestelling die u hebt geplaatst voor een product, is beperkt tot het door u betaalde bedrag voor dat product.

Deze beperkingen en uitsluitingen hebben geen invloed op uw wettelijke rechten en zijn uitsluitend van toepassing voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving. Niets in deze algemene voorwaarden kan onze aansprakelijkheid beperken voor persoonlijk letsel of overlijden dat wordt veroorzaakt door onze nalatigheid.

Omdat wij producten voor persoonlijk gebruik verkopen, omvat onze verantwoordelijkheid ten opzichte van u geen zakelijke verliezen, zoals verloren gegane gegevens, winstderving, niet behaalde verkopen of onderbreking van de bedrijfsvoering.

IK VIND HET PRODUCT DAT IK HEB BESTELD LEUK - MAAR IK WIL EEN ANDERE MAAT/KLEUR

Wanneer u het product wilt ruilen voor een andere maat of kleur, kunt u dit binnen 28 dagen na ontvangst van het product aan ons doorgeven. Volg in dat geval bovenstaande paragraaf voor het annuleren van uw bestelling en geef op het moment van annulering aan dat u het wilt ruilen en dat u geen geld terug wenst.

Wanneer de vervangende maat/kleur niet beschikbaar is, laten wij u dit weten en zullen u het geld terugbetalen.

UW GEBRUIK VAN DE SITE

Intellectueel eigendom

superdry” is een gedeponeerd handelsmerk van DKH Retail Limited (h.o.d.n. Laundry Athletics), lid van onze bedrijvengroep. Leden van onze bedrijvengroep zijn eigenaar of vergunninghouder van alle handelsmerken en alle overige merken, handelsnamen, merknamen, bedrijfsnamen, illustraties, afbeeldingen, logo's, gedeponeerde of niet-gedeponeerde ontwerpen, copyrights en andere intellectuele eigendomsrechten die op onze site worden vermeld.

U bent bevoegd het materiaal op de site op zeer beperkte schaal te gebruiken: alleen als bedoeld en in overeenstemming met deze algemene voorwaarden voor uw eigen persoonlijke, niet-commerciële gebruik. Niets meer en niets minder! U mag op geen enkele andere wijze (delen van) deze site kopiëren, reproduceren, heruitgeven, downloaden, plaatsen, uitzenden, versturen, beschikbaar stellen aan het publiek of anderszins gebruiken.

Wanneer u reviews en berichten op onze blog wilt plaatsen – houd het legaal, houd het vriendelijk en houd het zuiver!

De regels

In sommige delen van de site kunt u inhoud invoeren. We willen graag dat iedereen die de site gebruikt een goede ervaring heeft, dus u belooft dat uw inhoud (“inhoud”):

 • geen materiaal zal bevatten dat lasterlijk is voor een persoon, obsceen, beledigend, hatelijk of opruiend is;
 • geen seksueel expliciet materiaal, geweld of discriminatie op basis van ras, geslacht, geloof, nationaliteit, invaliditeit, seksuele geaardheid of leeftijd zal stimuleren;
 • geen inbreuk zal maken op copyright, databaserecht of handelsmerk, danwel op enig ander intellectueel eigendomsrecht, waaronder portretrecht van een ander;
 • niet dreigend, schendend of een inbreuk op de privacy van een ander zal zijn, danwel geïrriteerdheid, ongemak of onnodige onrust voor een andere persoon zal veroorzaken of waarschijnlijk kwellend, storend, alarmerend of irriterend voor een andere persoon zal zijn;
 • niet zal worden gebruikt om een andere persoon te imiteren, of een onjuiste voorstelling van uw identiteit of betrokkenheid bij een persoon te geven, ofwel de indruk te geven namens ons te handelen wanneer dit niet het geval is; of
 • niet zal worden gebruikt om ongevraagd of onbevoegd advertentie- of promotiemateriaal te versturen of te doen versturen.

Wie is de eigenaar van de geplaatste inhoud?

Door inhoud te plaatsen gunt u ons (en onze bedrijvengroep) een doorlopende, royaltyvrije, niet-exclusieve, onherroepelijke toestemming de gehele of gedeeltelijke inhoud, ongeacht de vorm, te reproduceren, te modificeren, te vertalen, beschikbaar te stellen en in sublicentie te geven, waaronder voor marketingdoeleinden in onze eigen materialen en op sociale media.

Uw verantwoordelijkheden

U bent verantwoordelijk voor alle verliezen, kosten en onkosten die redelijkerwijs door ons zijn gemaakt, alle schadevergoedingen die ons door een rechtbank zijn toegekend en alle bedragen die door ons zijn betaald als gevolg van een schikking die door ons is geaccepteerd om redenen van:

 • een claim van een derde dat uw inhoud lasterlijk, aanstootgevend of beledigend is, ofwel van een obscene of pornografische aard is, of illegaal danwel een schending van een toepasselijke wet, regel of werkwijze is;
 • een claim van een derde dat uw inhoud inbreuk maakt op het copyright of ander intellectueel eigendomsrecht van die derde; en
 • een claim van een derde dat uw inhoud inbreuk maakt op geheimhoudings- of privacyrecht, inclusief portretrechten.

Verwijdering van inhoud

We behouden ons het recht voor het plaatsen van inhoud te weigeren of inhoud te verwijderen die reeds op de site is geplaatst, hoewel we de geplaatste inhoud niet actief beheren.

U mag inhoud die wij geweigerd hebben te plaatsen of die wij eerder van de site hebben verwijderd, niet opnieuw trachten te plaatsen.

VIRUSSEN, HACKEN, SCRAPEN

U mag de site niet misbruiken door bewust virussen, Trojaanse paarden, wormen, logicbommen, toetsaanslagloggers, spyware, adware of andere materialen welke kwaadaardig of technologisch schadelijk zijn, te introduceren. U mag niet ongeoorloofd toegang verschaffen tot onze site, de server waar de site zich bevindt, danwel enig andere server, of database die op onze site is aangesloten. U mag de site niet aanvallen via een denial-of-service aanval of een verspreide denial-of service aanval.

Door schending van deze bepaling pleegt u een strafbaar feit op grond van de Computer Misuse Act 1990. We zullen een dergelijke schending melden bij de betreffende wetshandhavers en we zullen met die autoriteiten samenwerken door uw identiteit aan hen te openbaren. Wanneer er sprake is van een dergelijke schending, vervalt het recht op gebruik van onze site onmiddellijk.

Daarnaast verbieden wij expliciet het gebruik van welke vorm van gegevensverzameling dan ook om onze site om welke reden dan ook te 'scrapen'.

ALGEMEEN

Diensten verleend door derden

Wij kunnen tussentijds via de site bepaalde diensten beschikbaar stellen die door derden worden geleverd. Voor toegang tot deze diensten dient u zich te registreren bij deze derden en direct met hen te onderhandelen.

Wij hebben geen controle over de inhoud van de sites van deze derden of over de prestaties van deze diensten. Dit betekent dat u deze diensten voor eigen risico gebruikt en wij accepteren dan ook geen verantwoordelijkheid voor deze diensten of voor verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik ervan.

Gebeurtenissen buiten ons beheer

We zijn niet verantwoordelijk voor het niet nakomen, danwel een vertraging in het nakomen van onze verplichtingen richting u wanneer dit het gevolg is van gebeurtenissen buiten onze controle, waaronder natuurrampen, brand, overstroming, extreme weersomstandigheden, oorlog, terroristische daad, industrieel geschil, of handelingen van lokale of nationale overheden of andere bevoegde autoriteiten.

Scheidbaarheid

Wanneer een van deze voorwaarden als ongeldig wordt aangemerkt, zullen de resterende voorwaarden geldig blijven voor zover wettelijk toegestaan.

Volledige overeenkomst

Deze algemene voorwaarden behelzen de volledige overeenkomst tussen ons en u met betrekking tot de levering van producten en/of het gebruik door u van onze site. Eventuele aanvullende voorwaarden door u aangevraagd of gecommuniceerd zullen geen deel uitmaken van onze overeenkomst, ongeacht of dit door een medewerker van ons is geaccepteerd.

Ons recht deze algemene voorwaarden te wijzigen

We kunnen deze algemene voorwaarden tussentijds herzien en aanpassen. U bent gehouden aan de algemene voorwaarden die op het moment dat u producten bij ons bestelt of anderszins onze site gebruikt, van kracht zijn. U wordt geadviseerd een exemplaar van deze algemene voorwaarden die van kracht zijn op het moment van uw bestelling, te bewaren.

Wet en rechtsgebied

Deze algemene voorwaarden zijn onderworpen aan de Nederlandse wetgeving. We zullen trachten eventuele geschillen snel en efficiënt op te lossen. Wanneer u niet tevreden bent met de manier waarop wij een geschil afhandelen en u wilt het voor de rechter brengen, dan dient u dit in Nederland te doen.

Account Krediet - Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden voor het gebruik van online tegoed:

Als je tegoed hebt ontvangen, of het aanbod van tegoed op je online account, wees dan bewust van het volgende:

 • Superdry (‘Wij’, ‘We’, ‘Ons’) krediet is inwisselbaar voor al onze producten online op www.superdry.nl
 • Tegoed kan alleen besteed worden met een geregistreerd email adres, zodoende moet er een account gecreëerd worden
 • Tegoed is niet overdraagbaar, niet omwisselbaar, niet terugbetaalbaar en kan niet omgewisseld worden voor geld
 • De waarde van het tegoed wordt automatisch van het totaal afgehaald bij het kassascherm en zal worden gereflecteerd op de bestel bevestiging en factuur
 • Als de waarde van de artikelen hoger is dan het tegoed op het account, zal het verschil bijbetaald moeten worden met een andere betaalmethode
 • Tegoed is alleen geldig voor een bepaalde tijd. Als het tegoed niet is gebruikt in het aangegeven tijdsbestek, zal het tegoed te komen vervallen
 • Tegoed is alleen geldig voor online bestellingen en kan niet gebruikt worden voor aankopen in de winkel, inclusief Kiosk bestellingen
 • Tegoed kan niet gebruikt worden om gift cards te kopen
 • Tegoed kan gebruikt worden voor de meeste aankopen, alhoewel uitzonderingen gehanteerd kunnen worden en we houden het recht om deze aan te passen op elk tijdstip
 • Als je artikelen wil ruilen die je met tegoed hebt besteld, is dat mogelijk volgens onze retour voorwaarden die je hier kan vinden
 • Als een terugbetaling is verwerkt voor een aankoop van tegoed in combinatie met een andere betaalmethode en het totaalbedrag van de terugbetaling hoger is dan oorspronkelijk betaald was met het tegoed, zal het resterende bedrag terugbetaald worden op de gebruikte betaalmethode

KLACHTENBELEID

Als je niet tevreden bent met je aankoop, kun je deze retourneren in overeenstemming met ons retourbeleid. Als je niet tevreden bent met de reactie die je ontvangt of een ander aspect van je ervaring met Superdry, kun je onze klantenservice bellen op 0800 0203680 of e-mailen op care@superdry.nl.

Zodra onze klantenservice je klacht heeft ontvangen, sturen we je binnen 24 werkuren een ontvangstbevestiging per e-mail. Als we je klacht dus op een vrijdag om 17.00 uur ontvangen, krijg je de maandag daarna uiterlijk om 17.00 uur een ontvangstbevestiging.

Als je probleem niet al te ingewikkeld is, kunnen we het oplossen binnen 72 werkuren nadat we de ontvangstbevestiging naar je hebben gestuurd.

Als je vindt dat je klacht niet helemaal is opgelost wanneer je de uiteindelijke reactie van onze klantenservice ontvangt, laat de klantenservice dit dan weten. Zij zullen je klacht dan doorsturen naar ons klachtenteam. Ons klachtenteam zal je klacht binnen het hierboven vermelde tijdsbestek behandelen.

Als je online iets bij ons hebt gekocht en nog steeds niet tevreden bent met de oplossing, kun je hier online je geschil indienen voor alternatieve geschiloplossing:

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Geef €150 uit en ontvang een tegoedbon van €30

Voucher moet worden verzilverd tussen 1 en 24 december 2019. Deze voucher is enkel geldig op de retail prijs en niet op afgeprijsde artikelen. 

Afhankelijk van beschikbaarheid. Kan niet worden gebruikt in combinatie met andere promoties of kortingen of voor de aankoop van cadeaubonnen.

Alleen inwisselbaar in deelnemende volwaardige Britse en EU-winkels en outlet-winkels. Ga naar superdry.com/terms-and-conditions voor een volledige lijst met winkels en outletwinkels.

Bij elke terugbetaling wordt rekening gehouden met de ontvangen korting.

Superdry behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden in te trekken of te wijzigen met een redelijke kennisgeving. Uw wettelijke rechten worden niet beïnvloed.

Wedstrijd 'Win een garderobe voor een jaar'

De organisator van de wedstrijd 'Win een garderobe voor een jaar' (“de Actie”) is Superdry plc, Unit 60, The Runnings, Cheltenham, Gloucester GL51 9NW (“wij”, "onze”, "ons" of “Superdry”).

Wie mag deelnemen?

  1. De Actie loopt van 08.00 BST op 28 juli 2020 tot 23.00 BST op 4 augustus 2020 voor deelnemers die in het VK, Ierland, Duitsland, Frankrijk, Nederland en de VS wonen. Alle deelnemers moeten op de datum van de Actie 16 jaar of ouder zijn.
  2. Deelnemers moeten rechtstreeks een e-mail van Superdry hebben ontvangen waarin zij worden uitgenodigd om deel te nemen aan de Actie. Inzendingen van personen die niet rechtstreeks een uitnodigingsmail hebben ontvangen, worden uitgesloten van de Actie.
  3. Werknemers en hun familie of vertegenwoordigers van Superdry, aan Superdry gelieerde bedrijven of andere personen die verbonden zijn aan de Actie zijn uitgesloten van deelname.
  4. We kunnen u vragen om te bevestigen dat u in aanmerking komt voor deelname.
  5. Door deel te nemen aan deze Actie stemt u ermee in gebonden te zijn aan deze algemene voorwaarden en dat onze beslissing voor alle zaken met betrekking tot deze Actie definitief en bindend is. Als u zich niet houdt aan deze algemene voorwaarden, wordt uw deelname automatisch ongeldig verklaard.

Hoe u kunt deelnemen

  1. Om mee te doen heeft u internettoegang nodig. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat uw privacyinstellingen zodanig geconfigureerd zijn dat wij uw inzending kunnen zien.
  2. Voor deelname aan de Actie klikt u op de link naar de deelnamepagina voor de wedstrijd (de "Wedstrijdpagina”) in uw uitnodigingse-mail en volgt u de instructies op de Wedstrijdpagina.
  3. Er is maar één inzending nodig om deel te nemen aan de Actie. Meerdere inzendingen worden niet geaccepteerd.
  4. Alleen inzendingen die ontvangen zijn binnen de in bepaling 1 vermelde tijden komen in aanmerking voor deelname. Inzendingen die daarna worden ontvangen, worden uitgesloten van de Actie.

Prijs

  1. Er is één prijs, en één prijswinnaar. De winnaar zal gedurende 12 maanden elke maand £200/ $200/€200 aan Superdry vouchers ontvangen (gebaseerd op de lokale valuta van de winnaar) (de "Prijs").
  2. Superdry behoudt zich het recht voor om elk item van de Prijs om te ruilen voor een alternatief item van gelijke waarde.
  3. De winnende respons wordt willekeurig door Superdry gekozen uit de mensen die correct aan de actie hebben deelgenomen. De keuze is definitief en hierover is geen correspondentie mogelijk.
  4. De winnaars ontvangen binnen 48 uur na sluiting van de wedstrijd per e-mail bericht. De winnaars zal worden gevraagd om op die e-mail te reageren, zodat de Prijs kan worden uitgereikt.
  5. De winnaars moeten hun naam, postadres en e-mailadres doorgeven om de Prijs te claimen.
  6. Als een winnaar niet binnen 7 dagen na het bericht reageert, dan behouden we ons het recht voor om een andere winnaar te kiezen.
  7. Er is geen alternatief in contant geld: de Prijs moet worden geaccepteerd zoals aangeboden, is niet overdraagbaar en afhankelijk van de beschikbaarheid.
  8. We behouden ons het recht voor de Prijs of een deel ervan te vervangen door een alternatief van gelijke of hogere waarde, als dit noodzakelijk is vanwege redenen die buiten onze controle liggen.

Deelnamevoorwaarden

  1. U dient alle regels met betrekking tot het gebruik van de website van Superdry op Superdry.com in acht te nemen.
  2. U kunt alleen deelnemen aan de Actie op de Wedstrijdpagina of zoals uiteengezet op de Wedstrijdpagina.
  3. We betalen geen onkosten die gemaakt zijn in verband met de Actie, waaronder de acceptatie en het gebruik van de Prijs.
  4. We kunnen naar eigen inzicht inzendingen weigeren of accepteren. Onvolledige, massale, geautomatiseerde en van derde partijen afkomstige deelnames worden gediskwalificeerd.
  5. We kunnen deze Actie zonder voorafgaand bericht wijzigen, veranderen of intrekken als dit noodzakelijk is vanwege omstandigheden die redelijkerwijs buiten onze invloedssfeer liggen.
  6. We accepteren geen verantwoordelijkheid voor enige vormen van (i) netwerk-, computer-, hardware- of softwarestoringen die kunnen leiden tot een beperkte of vertraagde verzending of ontvangst van uw deelname; (ii) acties of nalatigheden van derde leveranciers die redelijkerwijs buiten onze controle liggen.
  7. We accepteren geen verantwoordelijkheid voor enig verlies, schade, letsel of teleurstelling waar een deelnemer mee te maken krijgt als gevolg van deelname aan deze Actie of door uw acceptatie van een Prijs, of enige vorm van schade aan uw computer of mobiele telefoon of die van iemand anders als gevolg van het downloaden van materialen die gerelateerd zijn aan deze Actie. Niets sluit onze aansprakelijkheid voor overlijden of persoonlijk letsel uit als dit het gevolg is van onze nalatigheid.
  8. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van de Actie. We verwerken uw persoonsgegevens in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en toepasselijke wetgeving.
  9. Deze Actie, inclusief deze algemene voorwaarden, valt onder het Nederlands recht en u onderwerpt zich hierbij aan de exclusieve jurisdictie van de Nederlandse rechtbanken met betrekking tot enig geschil dat voortvloeit uit of in verband staat met de Actie en/of deze algemene voorwaarden.

Win £ 300/€ 300/CHF 300 in de Superdry Credit Competition

De organisator van de wedstrijd 'Win £ 300/€ 300/CHF 300 Superdry Credit Competition' (“de Actie”) is Superdry plc, Unit 60, The Runnings, Cheltenham, Gloucester GL51 9NW ("wij”, "onze”, "ons” of “Superdry”).

Wie mag deelnemen?

  1. De actie loopt van 17.00 BST op 20 augustus 2020 tot 17.00 BST op 27 augustus 2020 voor deelnemers die in het VK, Ierland, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Zwitserland, België, Italië of Spanje wonen. Alle deelnemers moeten op de datum van de Actie 16 jaar of ouder zijn.

  2. Deelnemers moeten rechtstreeks een e-mail van Superdry hebben ontvangen waarin zij worden uitgenodigd om deel te nemen aan de Actie. Inzendingen van personen die niet rechtstreeks een uitnodigingsmail hebben ontvangen, worden uitgesloten van de Actie.

  3. Werknemers en hun familie of vertegenwoordigers van Superdry, aan Superdry gelieerde bedrijven of andere personen die verbonden zijn aan de Actie zijn uitgesloten van deelname.

  4. We kunnen u vragen om te bevestigen dat u in aanmerking komt voor deelname.

  5. Door deel te nemen aan deze Actie stemt u ermee in gebonden te zijn aan deze algemene voorwaarden en dat onze beslissing voor alle zaken met betrekking tot deze Actie definitief en bindend is. Als u zich niet houdt aan deze algemene voorwaarden, wordt uw deelname automatisch ongeldig verklaard.

Hoe u kunt deelnemen

  1. Om mee te doen heeft u internettoegang nodig. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat uw privacyinstellingen zodanig geconfigureerd zijn dat wij uw inzending kunnen zien.

  2. Voor deelname aan de Actie klikt u op de link naar de deelnamepagina voor de wedstrijd (de "Wedstrijdpagina”) in uw uitnodigingse-mail en volgt u de instructies op de Wedstrijdpagina.

  3. Er is maar één inzending nodig om deel te nemen aan de Actie. Meerdere inzendingen worden niet geaccepteerd.

  4. Alleen inzendingen die ontvangen zijn binnen de in bepaling 1 vermelde tijden komen in aanmerking voor deelname. Inzendingen die daarna worden ontvangen, worden uitgesloten van de Actie.

Prijs

  1. Er is één prijs beschikbaar voor één winnaar. De winnaar ontvangt £ 300/€ 300/CHF 300 (op basis van de lokale valuta van de winnaar) aan tegoed op zijn Superdry-account. Als de winnaar geen account heeft, moet deze een account aanmaken zodat het tegoed op zijn account kan worden gestort (de "Prijs”).

  2. Superdry behoudt zich het recht voor om elk item van de Prijs om te ruilen voor een alternatief item van gelijke waarde.

  3. De winnende respons wordt willekeurig door Superdry gekozen uit de mensen die correct aan de actie hebben deelgenomen. De keuze is definitief en hierover is geen correspondentie mogelijk.

  4. De winnaar ontvangt binnen 48 uur na sluiting van de wedstrijd per e-mail bericht. De winnaar zal worden verzocht om op die e-mail te reageren, zodat de Prijs kan worden uitgereikt.

  5. De winnaars moeten hun naam, postadres en e-mailadres doorgeven om de Prijs te claimen.

  6. Als een winnaar niet binnen 7 dagen na het bericht reageert, dan behouden we ons het recht voor om een andere winnaar te kiezen.

  7. Er is geen alternatief in contant geld: de Prijs moet worden geaccepteerd zoals aangeboden, is niet overdraagbaar en afhankelijk van de beschikbaarheid.

  8. We behouden ons het recht voor de Prijs of een deel ervan te vervangen door een alternatief van gelijke of hogere waarde, als dit noodzakelijk is vanwege redenen die buiten onze controle liggen.

Deelnamevoorwaarden

  1. U dient alle regels met betrekking tot het gebruik van de website van Superdry op Superdry.com in acht te nemen.

  2. U kunt alleen deelnemen aan de Actie op de Wedstrijdpagina of zoals uiteengezet op de Wedstrijdpagina.

  3. We betalen geen onkosten die gemaakt zijn in verband met de Actie, waaronder de acceptatie en het gebruik van de Prijs.

  4. We kunnen naar eigen inzicht inzendingen weigeren of accepteren. Onvolledige, massale, geautomatiseerde en van derde partijen afkomstige deelnames worden gediskwalificeerd.

  5. We kunnen deze Actie zonder voorafgaand bericht wijzigen, veranderen of intrekken als dit noodzakelijk is vanwege omstandigheden die redelijkerwijs buiten onze invloedssfeer liggen.

  6. We accepteren geen verantwoordelijkheid voor enige vormen van (i) netwerk-, computer-, hardware- of softwarestoringen die kunnen leiden tot een beperkte of vertraagde verzending of ontvangst van uw deelname; (ii) acties of nalatigheden van derde leveranciers die redelijkerwijs buiten onze controle liggen.

  7. We accepteren geen verantwoordelijkheid voor enig verlies, schade, letsel of teleurstelling waar een deelnemer mee te maken krijgt als gevolg van deelname aan deze Actie of door uw acceptatie van een Prijs, of enige vorm van schade aan uw computer of mobiele telefoon of die van iemand anders als gevolg van het downloaden van materialen die gerelateerd zijn aan deze Actie. Niets sluit onze aansprakelijkheid voor overlijden of persoonlijk letsel uit als dit het gevolg is van onze nalatigheid.

  8. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van de Actie. We verwerken uw persoonsgegevens in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en toepasselijke wetgeving.

  9. Deze Actie, inclusief deze algemene voorwaarden, valt onder het Nederlands recht en u onderwerpt zich hierbij aan de exclusieve jurisdictie van de Nederlandse rechtbanken met betrekking tot enig geschil dat voortvloeit uit of in verband staat met de Actie en/of deze algemene voorwaarden.

Verjaardagskorting

Online

Deze aanbieding voor eenmalig gebruik is alleen geldig voor aankopen van niet-afgeprijsde producten. Aanbieding geldig gedurende twee weken na ontvangst van de code. Alleen beschikbaar op Superdry.com.

Deze aanbieding kan niet worden gebruikt voor de aankoop van cadeaubonnen. Alleen gewone aantallen. Er kan slechts één aanbieding per transactie worden gebruikt. Er wordt geen geldbedrag als alternatief aangeboden. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

De aanbieding is niet geldig voor Superdry-medewerkers. Bij retourneren wordt de ontvangen korting verrekend. Superdry behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden na tijdige melding in te trekken of te wijzigen. Dit heeft geen invloed op je wettelijke rechten.

Kleinhandel

Deze aanbieding voor eenmalig gebruik is alleen geldig voor aankopen van niet-afgeprijsde producten. Aanbieding geldig gedurende twee weken na ontvangst van de code. Niet geldig in concessie-, outlet-, luchthaven- of franchisewinkels of online. Raadpleeg onze website voor winkellocaties.

Deze aanbieding kan niet worden gebruikt voor de aankoop van cadeaubonnen. Alleen gewone aantallen. Er kan slechts één aanbieding per transactie worden gebruikt. Er wordt geen geldbedrag als alternatief aangeboden. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

De aanbieding is niet geldig voor Superdry-medewerkers. Bij retourneren wordt de ontvangen korting verrekend. Superdry behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden na tijdige melding in te trekken of te wijzigen. Dit heeft geen invloed op je wettelijke rechten.

Terug naar boven

Blijf op de hoogte

Kijk achter de schermen voor campagnes, samenwerkingsverbanden, nieuwe producten en verkoop