offline icon
You're Browsing Offline - Some functionality will be limited.
 

Je winkelwagentje is leeg. Laten we daar iets aan doen

subtotaal

totaal

Gratis bezorging - VK, Europa en Noord-Amerika

Kassa

ALGEMENE VOORWAARDEN

Speciale hulplijn voor website: +31 202628131

UW GEBRUIK VAN DE SITE

Intellectueel eigendom

superdry” is een gedeponeerd handelsmerk van DKH Retail Limited (h.o.d.n. Laundry Athletics), lid van onze bedrijvengroep. Leden van onze bedrijvengroep zijn eigenaar of vergunninghouder van alle handelsmerken en alle overige merken, handelsnamen, merknamen, bedrijfsnamen, illustraties, afbeeldingen, logo's, gedeponeerde of niet-gedeponeerde ontwerpen, copyrights en andere intellectuele eigendomsrechten die op onze site worden vermeld.

U bent bevoegd het materiaal op de site op zeer beperkte schaal te gebruiken: alleen als bedoeld en in overeenstemming met deze algemene voorwaarden voor uw eigen persoonlijke, niet-commerciële gebruik. Niets meer en niets minder! U mag op geen enkele andere wijze (delen van) deze site kopiëren, reproduceren, heruitgeven, downloaden, plaatsen, uitzenden, versturen, beschikbaar stellen aan het publiek of anderszins gebruiken.

Wanneer u reviews en berichten op onze blog wilt plaatsen – houd het legaal, houd het vriendelijk en houd het zuiver!

De regels

In sommige delen van de site kunt u inhoud invoeren. We willen graag dat iedereen die de site gebruikt een goede ervaring heeft, dus u belooft dat uw inhoud (“inhoud”):

 • geen materiaal zal bevatten dat lasterlijk is voor een persoon, obsceen, beledigend, hatelijk of opruiend is;
 • geen seksueel expliciet materiaal, geweld of discriminatie op basis van ras, geslacht, geloof, nationaliteit, invaliditeit, seksuele geaardheid of leeftijd zal stimuleren;
 • geen inbreuk zal maken op copyright, databaserecht of handelsmerk, danwel op enig ander intellectueel eigendomsrecht, waaronder portretrecht van een ander;
 • niet dreigend, schendend of een inbreuk op de privacy van een ander zal zijn, danwel geïrriteerdheid, ongemak of onnodige onrust voor een andere persoon zal veroorzaken of waarschijnlijk kwellend, storend, alarmerend of irriterend voor een andere persoon zal zijn;
 • niet zal worden gebruikt om een andere persoon te imiteren, of een onjuiste voorstelling van uw identiteit of betrokkenheid bij een persoon te geven, ofwel de indruk te geven namens ons te handelen wanneer dit niet het geval is; of
 • niet zal worden gebruikt om ongevraagd of onbevoegd advertentie- of promotiemateriaal te versturen of te doen versturen.

Wie is de eigenaar van de geplaatste inhoud?

Door inhoud te plaatsen gunt u ons (en onze bedrijvengroep) een doorlopende, royaltyvrije, niet-exclusieve, onherroepelijke toestemming de gehele of gedeeltelijke inhoud, ongeacht de vorm, te reproduceren, te modificeren, te vertalen, beschikbaar te stellen en in sublicentie te geven, waaronder voor marketingdoeleinden in onze eigen materialen en op sociale media.

Uw verantwoordelijkheden

U bent verantwoordelijk voor alle verliezen, kosten en onkosten die redelijkerwijs door ons zijn gemaakt, alle schadevergoedingen die ons door een rechtbank zijn toegekend en alle bedragen die door ons zijn betaald als gevolg van een schikking die door ons is geaccepteerd om redenen van:

 • een claim van een derde dat uw inhoud lasterlijk, aanstootgevend of beledigend is, ofwel van een obscene of pornografische aard is, of illegaal danwel een schending van een toepasselijke wet, regel of werkwijze is;
 • een claim van een derde dat uw inhoud inbreuk maakt op het copyright of ander intellectueel eigendomsrecht van die derde; en
 • een claim van een derde dat uw inhoud inbreuk maakt op geheimhoudings- of privacyrecht, inclusief portretrechten.

Verwijdering van inhoud

We behouden ons het recht voor het plaatsen van inhoud te weigeren of inhoud te verwijderen die reeds op de site is geplaatst, hoewel we de geplaatste inhoud niet actief beheren.

U mag inhoud die wij geweigerd hebben te plaatsen of die wij eerder van de site hebben verwijderd, niet opnieuw trachten te plaatsen.

WIE IS SUPERDRY?

Wij zijn Supergroup Internet Limited. Onze website is toegankelijk via superdry.nl (de "site") en wanneer u een product via de website koopt ("product"), koopt u dit van ons.

Wij zijn een onderneming die onder bedrijfsnummer 07139044 statutair gevestigd is in Engeland en Wales. Wij zijn statutair gevestigd te Unit 60, The Runnings, Cheltenham, Gloucestershire GL51 9NW, met BTW-nummer GB974823775.

Als u contact met ons wilt opnemen, kunt u de pagina Contact raadplegen voor informatie over de verschillende manieren om ons te bereiken.

WAAROM HEBBEN WIJ DEZE VOORWAARDEN?

We hebben deze voorwaarden ("algemene voorwaarden") om verschillende redenen:

 • ze vormen de regels die van toepassing zijn op het gebruik van de site, inclusief het materiaal dat u mogelijk uploadt naar de blog en reviews;
 • ze vormen alle regels die van toepassing zijn op uw aankoop van een product; en
 • ze bevatten de informatie die u moet weten, zoals uw rechten volgens de Consumer Contracts Regulations (regels voor overeenkomsten met klanten).

Wanneer u de site gebruikt, een product aanschaft of materiaal op de site uploadt, bevestigt u aan ons dat u akkoord gaat met de dan geldende algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn zowel voor u als ons bindend.

U wordt dan ook geadviseerd ze door te lezen en af te drukken of te bewaren, zo u wilt. Onze algemene voorwaarden zijn voor de laatste maal op 9 juni 2014 geactualiseerd. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Behalve de algemene voorwaarden zijn er nog andere documenten die belangrijke informatie bevatten:

 • ons privacybeleid, waarin wij u vertellen welke informatie wij van u opslaan en hoe wij deze informatie gebruiken en openbaar maken ("privacybeleid");
 • ons leveringsbeleid, waarin wij u vertellen welke leveringsopties er zijn voor een product, welke beperkingen er zijn voor het leveren en of er extra kosten aan zijn verbonden ("leveringsbeleid"); en
 • ons retourbeleid, waarin wij u vertellen hoe een product onder bepaalde omstandigheden moet worden teruggestuurd, bijvoorbeeld wanneer u van gedachten bent veranderd, volgens de Consumer Contracts Regulations ("retourbeleid").

EEN PRODUCT BIJ ONS BESTELLEN: HOE WERKT DE OVEREENKOMST?

Wanneer wij een product aan u verkopen, betekent dat, net als voor alle aankopen, dat er voor die verkoop een overeenkomst wordt gesloten. In deze paragraaf van onze algemene voorwaarden wordt duidelijk gemaakt hoe dit zit.

Uw bestelling via de site voor een bepaald product is een aanvraag om dat product van ons te kopen. Wanneer wij uw bestelling binnenkrijgen, sturen wij u een e-mail met een bevestiging van de bestelling met een beschrijving van elk product dat u wilt kopen en een verwachte leveringsdatum.

Deze e-mail geldt als de aanvaarding van uw aanvraag bij ons. Op dat moment is er sprake van een overeenkomst tussen ons waarbij u het product waar uw aanvraag betrekking op had, koopt en wij het verkopen.

Zodra een product wordt verzonden, sturen wij u een e-mail zodat u hiervan op de hoogte bent.

PRIJS EN BETALING

De prijs van een product is de prijs zoals deze op de site staat vermeld, tenzij er sprake is van een duidelijke fout. Deze prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief leveringskosten. Deze worden toegevoegd aan het totaal verschuldigde bedrag. Zie ons leveringsbeleid voor meer informatie over dit onderwerp.

Onze site bevat een groot aantal producten en het is altijd mogelijk dat ondanks onze inspanningen, een aantal van de producten op de site onjuist is geprijsd. Normaal gesproken controleren wij de prijzen als onderdeel van ons verzendproces, zodat wanneer de juiste prijs van een product lager is dan de vermelde prijs, wij het lagere bedrag in rekening zullen brengen wanneer het product naar u wordt verzonden. Wanneer de juiste prijs van een product hoger is dan de op de site vermelde prijs, zullen wij contact met u opnemen om te vragen of u de bestelling wilt handhaven voor de juiste (hogere) prijs, of om te vertellen dat wij de bestelling hebben geannuleerd (waarna u een nieuwe bestelling moet plaatsen als u het product toch wilt kopen).

Wij accepteren betalingen via de hier getoonde betaalmethoden

Door een bestelling via de site te doen, bevestigt u dat de betalingsgegevens die u hebt opgegeven, juist zijn en dat wanneer de bestelling door ons wordt geaccepteerd en uitgevoerd, de kosten volledig zullen worden voldaan.

BESCHIKBAARHEID EN LEVERING VAN PRODUCTEN

Leveringsdata zijn onder voorbehoud en worden niet gegarandeerd. Afhankelijk van de voorraad trachten wij een product dat voor 19.30 uur is be.steld, dezelfde werkdag te versturen.

We zullen altijd proberen bestellingen te leveren, maar onze enige verantwoordelijkheid wanneer een product niet langer beschikbaar is, of wanneer wij om welke reden dan ook een bepaald product niet kunnen leveren, is u geen kosten in rekening te brengen voor dat product.

Onze standaardlevering is gratis. Wanneer u kiest voor een express-levering, zullen er kosten in rekening worden gebracht. Ook kunnen er locaties zijn waar wij niet kunnen leveren. Als u meer informatie wenst over de leveringsmogelijkheden, raadpleeg dan ons leveringsbeleid.

Voor bepaalde producten maken wij gebruik van derden. Een enkele keer kunnen er vertragingen optreden, of kunnen producten niet beschikbaar zijn vanwege derden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de handelingen of omissies van derden.

IK BEN VAN GEDACHTEN VERANDERD OVER MIJN BESTELLING - IK WIL EEN PRODUCT RETOUR ZENDEN EN MIJN GELD TERUGKRIJGEN

Op grond van het Burgerlijk Wetboek hebt u 14 dagen na ontvangst van een bepaald product de tijd om een verkoper duidelijk te maken dat u van gedachten bent veranderd en het product retour wilt zenden. Wij zijn van mening dat dit niet lang genoeg is, dus geven wij u hiervoor 28 dagen na ontvangst van het product de tijd.

De regels in het Burgerlijk Wetboek zijn alleen van toepassing op bepaalde productcategorieën. Dit betekent dat u niet van mening kunt veranderen en dus geen producten terug kunt sturen die in de volgende categorieën vallen:

 • producten die voor u zijn gepersonaliseerd, inclusief producten die door u op maat zijn gemaakt of zijn aangepast;
 • producten die op grond van de aard ervan (bijvoorbeeld vanwege hygiëne) niet teruggestuurd kunnen worden (zoals badkleding en ondergoed).

Wanneer u van gedachten verandert, moet u het product aan ons retourneren. Tot u hebt besloten of u een product al dan niet terug wilt sturen, moet u de regel van het Burgerlijk Wetboek om er goed voor te zorgen, in acht nemen.

Dit betekent niet dat u het product niet kunt passen of inspecteren om te zien of het voor u geschikt is. Het enige dat we van u vragen is dat u onze producten met dezelfde zorg behandelt als u in onze winkel zou doen. Probeer de kaartjes eraan te laten zitten, laat hygiënestickers of andere stickers zitten en bewaar de originele verpakking zo netjes mogelijk.

U hoeft niets te betalen om het product terug te sturen als u van gedachten bent veranderd, mits u de door ons geadviseerde verzenddienst gebruikt. De informatie hierover staat in ons Retourbeleid. Als we het product niet van u ontvangen, kunnen we het product op uw kosten bij u afhalen. Als u het product niet terugstuurt, of als u het product niet goed heeft verzorgd en wij ontvangen het product in beschadigde staat terug, kunnen wij u kosten in rekening brengen voor het verlies/de schade.

De volledige informatie over retourzendingen vindt u in ons Retourbeleid

Om ons te laten weten dat u van gedachten bent veranderd en uw bestelling wilt annuleren, kunt u ons e-mailen via care@superdry.com. Bewaar een afschrift van uw annuleringse-mail. Nadat u ons hebt gemaild, volgt u de instructies in ons Retourbeleid voor het retourneren van het product.

We zullen binnen 14 dagen na ontvangst van uw annuleringsbericht het product inclusief de leveringskosten aan u terugbetalen.

Deze terugbetaling wordt gedaan via de betalingsmethode waarmee u de bestelling hebt geplaatst. Wanneer u het product/de producten wilt ruilen in plaats van uw geld terugkrijgen, kunt u onderstaande paragraaf raadplegen.

PROBLEMEN MET UW BESTELLING

Het is belangrijk dat de instructies voor gebruik en verzorging van elk product worden gevolgd.

Voor kledingstukken is het belangrijk dat de wasinstructies op het label nauwgezet worden gevolgd. Elk kledingstuk is grondig getest op waseigenschappen en elke productiebatch is op kwaliteit getest voordat deze de fabriek heeft verlaten. Met betrekking tot accessoires is het belangrijk dat de instructies van de fabrikant ten aanzien van beperkingen in het gebruik worden gevolgd.

Het is uw verantwoordelijkheid het door u aangeschafte product met normale zorg te behandelen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor problemen met uw product die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of onjuiste verzorging.

We begrijpen echter ook wel dat zaken soms niet volgens plan verlopen. Wanneer er een probleem is met het product, neemt u dan contact met ons op zoals hieronder aangegeven en wij zullen proberen u te helpen.

“Ik heb een gebrekkig product ontvangen”

Wanneer u van mening bent dat het product dat u hebt ontvangen een gebrek vertoont, neemt u dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer +44(0) 333 3212222 of stuur een e-mail naar care@superdry.com. Het team zal u vertellen hoe verder te handelen. Geef zo veel mogelijk details over het gebrek.

“Ik heb een onjuist product in mijn bestelling ontvangen”

Wanneer u een onjuist product in uw bestelling heeft ontvangen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via care@superdry.com. We zullen u dan adviseren hoe u dit product terug kunt sturen. Geef zo veel mogelijk details over het onjuiste product.

“Er ontbreekt een product in mijn bestelling”

Soms kunnen we niet alle door u bestelde producten tegelijk versturen. Controleer daarom uw pakbrief en verzendingsmails om te zien of er producten afzonderlijk worden geleverd.

Alle producten die op de pakbrief staan, zouden in de verpakking moeten zitten. Is dit niet het geval, neemt u dan contact op met de klantenservice via care@superdry.com. Daar zal men trachten de fout zo snel mogelijk te herstellen.

ONZE VERANTWOORDELIJKHEID TEN OPZICHTE VAN U

We hebben al het mogelijke gedaan om de site zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen. De inhoud van de site wordt echter zonder enige garantie, voorwaarde of toezegging ten aanzien van de nauwkeurigheid of geschiktheid voor een bepaald doel aangeboden. Wanneer u een probleem constateert, laat ons dit dan weten zodat wij kunnen proberen dit te herstellen.

Indien nodig zullen wij de toegang tot de site tijdelijk blokkeren voor routinematig of spoedeisend onderhoud. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet toegankelijk zijn van de site om welke reden dan ook.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor fouten of omissies, danwel technische problemen die u mogelijk ervaart, of voor gebruik dat u maakt van de site, van websites die daaraan zijn gekoppeld of voor daarop weergegeven inhoud.

Wanneer wij ons niet houden aan deze algemene voorwaarden, zijn wij uitsluitend verantwoordelijk voor verlies dat u lijdt voor zover dit voor beiden een voorzienbare consequentie is op het moment dat u het betreffende product bestelt of op het moment dat u de site anderszins gebruikt.

Onze volledige verantwoordelijkheid ten opzichte van u ten aanzien van een bestelling die u hebt geplaatst voor een product, is beperkt tot het door u betaalde bedrag voor dat product.

Deze beperkingen en uitsluitingen hebben geen invloed op uw wettelijke rechten en zijn uitsluitend van toepassing voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving. Niets in deze algemene voorwaarden kan onze aansprakelijkheid beperken voor persoonlijk letsel of overlijden dat wordt veroorzaakt door onze nalatigheid.

Omdat wij producten voor persoonlijk gebruik verkopen, omvat onze verantwoordelijkheid ten opzichte van u geen zakelijke verliezen, zoals verloren gegane gegevens, winstderving, niet behaalde verkopen of onderbreking van de bedrijfsvoering.

IK VIND HET PRODUCT DAT IK HEB BESTELD LEUK - MAAR IK WIL EEN ANDERE MAAT/KLEUR

Wanneer u het product wilt ruilen voor een andere maat of kleur, kunt u dit binnen 28 dagen na ontvangst van het product aan ons doorgeven. Volg in dat geval bovenstaande paragraaf voor het annuleren van uw bestelling en geef op het moment van annulering aan dat u het wilt ruilen en dat u geen geld terug wenst.

Wanneer de vervangende maat/kleur niet beschikbaar is, laten wij u dit weten en zullen u het geld terugbetalen.

Algemene voorwaarden e-cadeaukaart

 • E-cadeaukaarten gekocht op www.superdry.nl zijn alleen inwisselbaar op www.superdry.nl.
 • E-cadeaukaarten kunnen worden geactiveerd met een minimumwaarde van € 10 en een maximumwaarde van € 500.
 • Er kunnen maximaal twee e-cadeaukaarten per online transactie worden gebruikt.
 • E-cadeaukaarten kunnen niet gebruikt worden om extra e-cadeaukaarten, cadeaukaarten of vouchers te kopen.
 • E-cadeaukaarten kunnen niet worden ingewisseld voor contanten. We kunnen geen e-cadeaukaarten annuleren of omwisselen.
 • E-cadeaukaarten kunnen voor de meeste aankopen worden gebruikt, hoewel er op bepaalde momenten uitzonderingen kunnen gelden en Superdry zich het recht voorbehoudt om deze op elk moment te wijzigen.
 • Als je een e-cadeaukaart gebruikt en de totale bestelwaarde hoger is dan de waarde die op de e-cadeaukaart is geladen, moet het resterende bedrag met een andere betaalmethode worden betaald.
 • Als je een e-cadeaukaart gebruikt en de totale bestelwaarde lager is dan de waarde van de kaart, blijft het resterende saldo op de e-cadeaukaart staan en kan het worden gebruikt voor toekomstige aankopen, mits de kaart niet verloopt.
 • Je kunt geen saldo aan e-cadeaukaarten toevoegen en bedragen tussen verschillende e-cadeaukaarten overschrijven.
 • Op www.superdry.nl gekochte e-cadeaukaarten zijn 5 jaar geldig vanaf de activeringsdatum. Resterend saldo op de kaart wordt na 5 jaar verwijderd, waarna de e-cadeaukaart ongeldig wordt en niet langer gebruikt kan worden.
 • Alle aankopen met een e-cadeaukaart moeten worden geretourneerd door de instructies te volgen die bij je pakket zijn inbegrepen.
 • Wanneer een product dat is gekocht met een e-cadeaukaart vervolgens samen met het transactiebewijs wordt geretourneerd, wordt de volledige prijs teruggestort op een nieuwe e-cadeaukaart. Als er echter geen transactiebewijs wordt meegestuurd, is het bedrag dat wordt teruggestort op de e-cadeaukaart de huidige waarde van het product op het moment van de retourzending.
 • Als je een terugbetaling ontvangt voor een aankoop die je met een e-cadeaukaart in combinatie met een andere betaalmethode hebt gedaan, wordt het verschuldigde bedrag in eerste instantie bijgeschreven via de andere betaalmethode (bankpas/creditcard, PayPal). Als het totaalbedrag dat moet worden terugbetaald hoger is dan het bedrag dat je oorspronkelijk hebt betaald met die betaalmethode, dan zal het openstaande saldo worden teruggestort op een nieuwe e-cadeaukaart die per e-mail naar je zal worden gestuurd.
 • Superdry behoudt zich het recht voor om een e-cadeaukaart te weigeren waarvan we denken dat ermee is geknoeid, die is gedupliceerd, beschadigd of waarvan we anderszins vermoeden dat deze mogelijk frauduleus is. Superdry kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig saldo dat als gevolg van diefstal of fraude op een kaart verloren is gegaan.
 • Superdry behoudt zich het recht voor om de algemene voorwaarden van de e-cadeaukaart op elk gewenst moment te herzien en bij te werken. Dit heeft geen invloed op je wettelijke rechten. Door je e-cadeaukaart te gebruiken, impliceer je dat je de algemene voorwaarden hebt geaccepteerd. Je e-cadeaukaart is eigendom van Superdry en we behouden ons het recht voor om de kaart te annuleren in situaties waarin dit noodzakelijk wordt geacht.
 • Als je je e-cadeaukaart registreert, maak je persoonsgegevens bekend, waaronder je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor het beheer van je e-cadeaukaart. Het privacybeleid van Superdry (www.superdry.com/privacy-policy) is overal waar je persoonsgegevens moet verstrekken van toepassing.

VIRUSSEN, HACKEN, SCRAPEN

U mag de site niet misbruiken door bewust virussen, Trojaanse paarden, wormen, logicbommen, toetsaanslagloggers, spyware, adware of andere materialen welke kwaadaardig of technologisch schadelijk zijn, te introduceren. U mag niet ongeoorloofd toegang verschaffen tot onze site, de server waar de site zich bevindt, danwel enig andere server, of database die op onze site is aangesloten. U mag de site niet aanvallen via een denial-of-service aanval of een verspreide denial-of service aanval.

Door schending van deze bepaling pleegt u een strafbaar feit op grond van de Computer Misuse Act 1990. We zullen een dergelijke schending melden bij de betreffende wetshandhavers en we zullen met die autoriteiten samenwerken door uw identiteit aan hen te openbaren. Wanneer er sprake is van een dergelijke schending, vervalt het recht op gebruik van onze site onmiddellijk.

Daarnaast verbieden wij expliciet het gebruik van welke vorm van gegevensverzameling dan ook om onze site om welke reden dan ook te 'scrapen'.

ALGEMEEN

Diensten verleend door derden

Wij kunnen tussentijds via de site bepaalde diensten beschikbaar stellen die door derden worden geleverd. Voor toegang tot deze diensten dient u zich te registreren bij deze derden en direct met hen te onderhandelen.

Wij hebben geen controle over de inhoud van de sites van deze derden of over de prestaties van deze diensten. Dit betekent dat u deze diensten voor eigen risico gebruikt en wij accepteren dan ook geen verantwoordelijkheid voor deze diensten of voor verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik ervan.

Gebeurtenissen buiten ons beheer

We zijn niet verantwoordelijk voor het niet nakomen, danwel een vertraging in het nakomen van onze verplichtingen richting u wanneer dit het gevolg is van gebeurtenissen buiten onze controle, waaronder natuurrampen, brand, overstroming, extreme weersomstandigheden, oorlog, terroristische daad, industrieel geschil, of handelingen van lokale of nationale overheden of andere bevoegde autoriteiten.

Scheidbaarheid

Wanneer een van deze voorwaarden als ongeldig wordt aangemerkt, zullen de resterende voorwaarden geldig blijven voor zover wettelijk toegestaan.

Volledige overeenkomst

Deze algemene voorwaarden behelzen de volledige overeenkomst tussen ons en u met betrekking tot de levering van producten en/of het gebruik door u van onze site. Eventuele aanvullende voorwaarden door u aangevraagd of gecommuniceerd zullen geen deel uitmaken van onze overeenkomst, ongeacht of dit door een medewerker van ons is geaccepteerd.

Ons recht deze algemene voorwaarden te wijzigen

We kunnen deze algemene voorwaarden tussentijds herzien en aanpassen. U bent gehouden aan de algemene voorwaarden die op het moment dat u producten bij ons bestelt of anderszins onze site gebruikt, van kracht zijn. U wordt geadviseerd een exemplaar van deze algemene voorwaarden die van kracht zijn op het moment van uw bestelling, te bewaren.

Wet en rechtsgebied

Deze algemene voorwaarden zijn onderworpen aan de Nederlandse wetgeving. We zullen trachten eventuele geschillen snel en efficiënt op te lossen. Wanneer u niet tevreden bent met de manier waarop wij een geschil afhandelen en u wilt het voor de rechter brengen, dan dient u dit in Nederland te doen.

Account Krediet - Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden voor het gebruik van online tegoed:

Als je tegoed hebt ontvangen, of het aanbod van tegoed op je online account, wees dan bewust van het volgende:

 • Superdry (‘Wij’, ‘We’, ‘Ons’) krediet is inwisselbaar voor al onze producten online op www.superdry.nl
 • Tegoed kan alleen besteed worden met een geregistreerd email adres, zodoende moet er een account gecreëerd worden
 • Tegoed is niet overdraagbaar, niet omwisselbaar, niet terugbetaalbaar en kan niet omgewisseld worden voor geld
 • De waarde van het tegoed wordt automatisch van het totaal afgehaald bij het kassascherm en zal worden gereflecteerd op de bestel bevestiging en factuur
 • Als de waarde van de artikelen hoger is dan het tegoed op het account, zal het verschil bijbetaald moeten worden met een andere betaalmethode
 • Tegoed is alleen geldig voor een bepaalde tijd. Als het tegoed niet is gebruikt in het aangegeven tijdsbestek, zal het tegoed te komen vervallen
 • Tegoed is alleen geldig voor online bestellingen en kan niet gebruikt worden voor aankopen in de winkel, inclusief Kiosk bestellingen
 • Tegoed kan niet gebruikt worden om gift cards te kopen
 • Tegoed kan gebruikt worden voor de meeste aankopen, alhoewel uitzonderingen gehanteerd kunnen worden en we houden het recht om deze aan te passen op elk tijdstip
 • Als je artikelen wil ruilen die je met tegoed hebt besteld, is dat mogelijk volgens onze retour voorwaarden die je hier kan vinden
 • Als een terugbetaling is verwerkt voor een aankoop van tegoed in combinatie met een andere betaalmethode en het totaalbedrag van de terugbetaling hoger is dan oorspronkelijk betaald was met het tegoed, zal het resterende bedrag terugbetaald worden op de gebruikte betaalmethode

KLACHTENBELEID

Als je niet tevreden bent met je aankoop, kun je deze retourneren in overeenstemming met ons retourbeleid. Als je niet tevreden bent met de reactie die je ontvangt of een ander aspect van je ervaring met Superdry, kun je onze klantenservice bellen op 0800 0203680 of e-mailen op care@superdry.nl.

Zodra onze klantenservice je klacht heeft ontvangen, sturen we je binnen 24 werkuren een ontvangstbevestiging per e-mail. Als we je klacht dus op een vrijdag om 17.00 uur ontvangen, krijg je de maandag daarna uiterlijk om 17.00 uur een ontvangstbevestiging.

Als je probleem niet al te ingewikkeld is, kunnen we het oplossen binnen 72 werkuren nadat we de ontvangstbevestiging naar je hebben gestuurd.

Als je vindt dat je klacht niet helemaal is opgelost wanneer je de uiteindelijke reactie van onze klantenservice ontvangt, laat de klantenservice dit dan weten. Zij zullen je klacht dan doorsturen naar ons klachtenteam. Ons klachtenteam zal je klacht binnen het hierboven vermelde tijdsbestek behandelen.

Als je online iets bij ons hebt gekocht en nog steeds niet tevreden bent met de oplossing, kun je hier online je geschil indienen voor alternatieve geschiloplossing:

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Verjaardagskorting

Online

Deze aanbieding voor eenmalig gebruik is alleen geldig voor aankopen van niet-afgeprijsde producten. Aanbieding geldig gedurende twee weken na ontvangst van de code. Alleen beschikbaar op Superdry.com.

Deze aanbieding kan niet worden gebruikt voor de aankoop van cadeaubonnen. Alleen gewone aantallen. Er kan slechts één aanbieding per transactie worden gebruikt. Er wordt geen geldbedrag als alternatief aangeboden. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

De aanbieding is niet geldig voor Superdry-medewerkers. Bij retourneren wordt de ontvangen korting verrekend. Superdry behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden na tijdige melding in te trekken of te wijzigen. Dit heeft geen invloed op je wettelijke rechten.

Kleinhandel

Deze aanbieding voor eenmalig gebruik is alleen geldig voor aankopen van niet-afgeprijsde producten. Aanbieding geldig gedurende twee weken na ontvangst van de code. Niet geldig in concessie-, outlet-, luchthaven- of franchisewinkels of online. Raadpleeg onze website voor winkellocaties.

Deze aanbieding kan niet worden gebruikt voor de aankoop van cadeaubonnen. Alleen gewone aantallen. Er kan slechts één aanbieding per transactie worden gebruikt. Er wordt geen geldbedrag als alternatief aangeboden. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

De aanbieding is niet geldig voor Superdry-medewerkers. Bij retourneren wordt de ontvangen korting verrekend. Superdry behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden na tijdige melding in te trekken of te wijzigen. Dit heeft geen invloed op je wettelijke rechten.

Algemene voorwaarden: 10% korting op e-mail

Deze aanbieding voor eenmalig gebruik is alleen geldig voor aankopen van niet-afgeprijsde producten. Aanbieding geldig gedurende twee weken na ontvangst van de code. Alleen verkrijgbaar op Superdry.com. Deze aanbieding kan niet worden gebruikt voor de aankoop van cadeaubonnen. Alleen gewone aantallen. Er wordt geen geldbedrag als alternatief aangeboden. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. De aanbieding is niet geldig voor Superdry-medewerkers.Bij retourneren wordt de ontvangen korting verrekend. Superdry behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden na tijdige melding in te trekken of te wijzigen. Dit heeft geen invloed op je wettelijke rechten.

Wedstrijd: Win een Superdry-garderobe t.w.v. £ 1000

De organisator van 'Win een Superdry-garderobe t.w.v. £ 1000' (“de Actie”) is Superdry plc, Unit 60, The Runnings, Cheltenham, Gloucester GL51 9NW (“wij”, “onze”, “ons” of “Superdry”).

Wie mag er deelnemen?

  1. De Actie loopt van 00:01 BST op 13 oktober 2021 tot 23:59 BST op 20 oktober 2021 voor deelnemers die in het VK, Ierland, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje, Zwitserland of de VS wonen. Alle deelnemers moeten op de datum van de Actie 16 jaar of ouder zijn.
  2. Deelnemers moeten een aan hen gerichte e-mail van Superdry hebben ontvangen waarin zij worden uitgenodigd om aan de Actie deel te nemen. Inzendingen van personen die geen aan hen gerichte uitnodigingsmail hebben ontvangen, worden uitgesloten van de Actie.
  3. Werknemers van Superdry en hun familie of vertegenwoordigers, aan Superdry gelieerde bedrijven of andere personen die verbonden zijn aan de Actie zijn uitgesloten van deelname.
  4. Wij kunnen je vragen te bevestigen dat je in aanmerking komt om deel te nemen.
  5. Door deelname aan deze Actie stem je in met deze algemene voorwaarden en accepteer je dat onze beslissingen aangaande deze Actie altijd definitief en bindend zijn. Als je deze algemene voorwaarden niet naleeft, is je inzending automatisch ongeldig.

Hoe kun je deelnemen?

  1. Om mee te doen heb je toegang tot het Internet nodig. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je privacyinstellingen zodanig geconfigureerd zijn dat wij jouw inzending kunnen zien.
  2. Om deel te nemen aan de Actie volg je de link in je uitnodigingsmail naar de deelnamepagine voor de wedstrijd (de “Wedstrijdpagina”), en volg je de instructies op de Wedstrijdpagina.
  3. Er is maar één inzending nodig om deel te kunnen nemen aan de Actie. Meerdere inzendingen worden niet geaccepteerd.
  4. Alleen inzendingen die ontvangen zijn binnen de in bepaling 1 vermelde tijden komen in aanmerking voor deelname. Inzendingen die daarna worden ontvangen, worden uitgesloten van de Actie.

Prijs

  1. Er is één prijs beschikbaar voor één winnaar. De winnaar zal £ 1000 (of een gelijkwaardig bedrag in de lokale valuta op de dag dat de Prijs wordt uitgereikt) aan Superdry-tegoed ontvangen dat kan worden besteed op de lokale website van Superdry (de “Prijs”). Als de winnaar geen Superdry-account heeft, moet hij/zij er een maken om de Prijs te ontvangen
  2. Superdry behoudt zich het recht voor om enig onderdeel van de Prijs te vervangen door een alternatief onderdeel van gelijke waarde.
  3. De winnende inzending wordt willekeurig gekozen met behulp van de Alteryx-tool uit de mensen die op de juiste manier aan de Actie hebben deelgenomen. Onze keuze is definitief, en wij zullen hierover niet in correspondentie treden.
  4. De winnaar ontvangt binnen 72 uur na sluiting van de wedstrijd per e-mail bericht. De winnaar zal worden verzocht om op die e-mail te reageren/alle instructies in de e-mail op te volgen, zodat de Prijs kan worden uitgereikt.
  5. Als de winnaar niet binnen 7 dagen na het bericht reageert, dan behouden we ons het recht voor om een andere winnaar te kiezen.
  6. Er is geen alternatief in contant geld. De Prijs moet worden geaccepteerd zoals aangeboden, is niet overdraagbaar en afhankelijk van beschikbaarheid.
  7. Wij behouden ons het recht voor de Prijs of een deel ervan te vervangen door een alternatief van gelijke of hogere waarde indien noodzakelijk vanwege redenen waar we geen invloed op hebben.

Regels voor deelname

  1. Je dient je aan alle regels te houden met betrekking tot het gebruik van de website van Superdry: Superdry.com.
  2. Je kunt alleen deelnemen aan de Actie op de Wedstrijdpagina of zoals vermeld staat op de Wedstrijdpagina.
  3. We betalen geen enkele onkosten die je maakt met betrekking tot de Actie, inclusief de acceptatie en het gebruik van de Prijs.
  4. We kunnen naar eigen inzicht inzendingen weigeren of accepteren. Onvolledige, geautomatiseerde en bulkinzendingen en inzendingen van derden zullen worden gediskwalificeerd.
  5. Wij kunnen deze Actie zonder voorafgaande kennisgeving wijzigen, aanpassen of beëindigen indien noodzakelijk vanwege omstandigheden waar we redelijkerwijs geen invloed op hebben.
  6. Wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor enige vorm van (i) netwerk-, computer-, hardware- of softwarestoring, die kan leiden tot een beperkte of vertraagde verzending of ontvangst van uw deelname; (ii) acties of nalatigheden van externe leveranciers waar we redelijkerwijs geen invloed op hebben.
  7. We accepteren geen verantwoordelijkheid voor enige vorm van verlies, schade, letsel of teleurstelling waar een deelnemer mee te maken krijgt als gevolg van deelname aan deze Actie of door je acceptatie van een prijs, of enige vorm van schade aan je computer of mobiele telefoon of die van iemand anders als gevolg van het downloaden van materialen die gerelateerd zijn aan deze Actie. Niets zal onze aansprakelijkheid voor overlijden of persoonlijk letsel als gevolg van onze nalatigheid uitsluiten.
  8. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van de Actie. We verwerken je persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en toepasselijke wetgeving.
  9. Deze Actie, inclusief deze algemene voorwaarden, is onderworpen aan de wetten van Engeland en Wales en valt onder de exclusieve jurisdictie van de Engelse rechtbanken met betrekking tot enig geschil dat voortvloeit uit of in verband met de Actie en/of deze algemene voorwaarden.

Meld je aan om te winnen-wedstrijd

De organisator van de 'Meld je aan om te winnen'-wedstrijd (“de actie”) is Superdry plc, Unit 60, The Runnings, Cheltenham, Gloucester GL51 9NW ("wij", "onze", "ons" of "Superdry").

Wie mag deelnemen?

  1. 1. De actie start op maandag 15 november 2021 om 00.01 uur (GMT) en loopt tot woensdag 24 november 2021 om 11.59 uur (GMT) voor deelnemers die in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland, Duitsland of Ierland wonen. Alle deelnemers moeten op de datum van de actie 16 jaar of ouder zijn.
  2. 2. Werknemers van Superdry en hun familie of vertegenwoordigers, aan Superdry gelieerde bedrijven of andere personen die verbonden zijn aan de actie zijn uitgesloten van deelname.
  3. 3. Klanten die zich al hebben aangemeld voor de mailinglijst van Superdry komen niet in aanmerking voor deelname.
  4. 4. Wij kunnen je vragen te bevestigen dat je in aanmerking komt om deel te nemen.
  5. 5. Door deelname aan deze actie stem je in met deze algemene voorwaarden en accepteer je dat onze beslissingen aangaande deze actie altijd definitief en bindend zijn. Als je deze algemene voorwaarden niet naleeft, is je inzending automatisch ongeldig.

Hoe kun je deelnemen?

  1. 6. Om mee te doen heb je toegang tot het Internet nodig. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je privacyinstellingen zodanig geconfigureerd zijn dat wij jouw inzending kunnen zien.
  2. 7. Om deel te nemen aan de actie volg je de link van de Facebook-advertentie naar de wedstrijddeelnamepagina (de "wedstrijdpagina"), en volg je de instructies op de wedstrijdpagina om je aan te melden voor de mailinglijst van Superdry.
  3. 8. Er is maar één inzending nodig om deel te kunnen nemen aan de actie. Meerdere inzendingen worden niet geaccepteerd.
  4. 9. Alleen inzendingen die ontvangen zijn binnen de in bepaling 1 vermelde tijden komen in aanmerking voor deelname. Inzendingen die daarna worden ontvangen, worden uitgesloten van de actie.

Prijs

  1. 10. Er is één prijs beschikbaar voor één winnaar. Er zal een tegoed van £ 1000/€ 1000 (afhankelijk van de lokale valuta van de winnaar) aan het Superdry-account van de winnaar worden toegevoegd. Dit tegoed (de "Preis”) zal drie maanden geldig zijn.
  2. 11. Superdry behoudt zich het recht voor om enig onderdeel van de prijs te vervangen door een alternatief onderdeel van gelijke waarde.
  3. 12. De winnende inzending wordt willekeurig door Superdry gekozen uit de mensen die op de juiste manier aan de actie hebben deelgenomen. Onze keuze is definitief, en wij zullen hierover niet in correspondentie treden.
  4. 13. De winnaar ontvangt binnen 48 uur na sluiting van de wedstrijd per e-mail bericht. De winnaar zal worden verzocht om op de e-mail te reageren, zodat de prijs kan worden uitgereikt.
  5. 14. De winnaar moet zijn of haar naam, postadres en e-mailadres doorgeven om de prijs te claimen.
  6. 15. Als de winnaar niet binnen 7 dagen na het bericht reageert, dan behouden we ons het recht voor om een andere winnaar te kiezen.
  7. 16. Er is geen alternatief in contant geld. De prijs moet worden geaccepteerd zoals aangeboden, is niet overdraagbaar en afhankelijk van beschikbaarheid.
  8. 17. Wij behouden ons het recht voor de prijs of een deel ervan te vervangen door een alternatief van gelijke of hogere waarde indien noodzakelijk vanwege redenen waar we geen invloed op hebben.

Regels voor deelname

  1. Je dient je aan alle regels met betrekking tot het gebruik van Facebook te houden, inclusief maar niet beperkt tot regels die te maken hebben met deelname aan prijstrekkingen op Facebook en regels die te maken hebben met het gebruik van de website van Superdry: Superdry.com.
  2. Je kunt alleen deelnemen aan de actie op de wedstrijdpagina of zoals vermeld staat op de wedstrijdpagina.
  3. De actie wordt op geen enkele wijze gesponsord, onderschreven of beheerd door, of in verband gebracht met Facebook. Je begrijpt en stemt ermee in dat je door deel te nemen aan de actie jouw gegevens, inclusief persoonsgegevens, aan de organisator en niet aan Facebook verstrekt. Door deel te nemen aan deze actie, vrijwaar je Facebook van elke actie of claim die voortkomt uit de actie. Vragen, opmerkingen of klachten met betrekking tot deze actie moeten worden gericht aan de organisator en niet aan Facebook.
  4. We betalen geen enkele onkosten die je maakt met betrekking tot de actie, inclusief de acceptatie en het gebruik van de prijs.
  5. We kunnen naar eigen inzicht inzendingen weigeren of accepteren. Onvolledige, geautomatiseerde en bulkinzendingen en inzendingen van derden zullen worden gediskwalificeerd.
  6. Wij kunnen deze actie zonder voorafgaande kennisgeving wijzigen, aanpassen of beëindigen indien noodzakelijk vanwege omstandigheden waar we redelijkerwijs geen invloed op hebben.
  7. Wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor enige vorm van (i) netwerk-, computer-, hardware- of softwarestoring, die kan leiden tot een beperkte of vertraagde verzending of ontvangst van uw deelname; (ii) acties of nalatigheden van externe leveranciers waar we redelijkerwijs geen invloed op hebben.
  8. We accepteren geen verantwoordelijkheid voor enige vorm van verlies, schade, letsel of teleurstelling waar een deelnemer mee te maken krijgt als gevolg van deelname aan deze actie of door je acceptatie van een prijs, of enige vorm van schade aan je computer of mobiele telefoon of die van iemand anders als gevolg van het downloaden van materialen die gerelateerd zijn aan deze actie. Niets zal onze aansprakelijkheid voor overlijden of persoonlijk letsel als gevolg van onze nalatigheid uitsluiten.
  9. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van de actie. We verwerken je persoonlijke gegevens in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en toepasselijke wetgeving.
  10. Deze actie, inclusief deze algemene voorwaarden, vallen onder de wetten van Engeland en Wales en je onderwerpt je aan de exclusieve jurisdictie van de Engelse rechtbanken met betrekking tot enig geschil dat voortvloeit uit of in verband met de actie en/of deze algemene voorwaarden.

Tot 50% korting

Geldig: 15:00 GMT 20 december 2021 tot 23:59 GMT 31 januari 2022 (inclusief) zolang de voorraad strekt. Tot 50% korting op geselecteerde lijnen. Alleen online verkrijgbaar op Superdry.nl. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of kortingen. Alleen huishoudelijke hoeveelheden. Bij terugbetaling wordt rekening gehouden met de ontvangen korting. Superdry behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden binnen een redelijke termijn in te trekken of te wijzigen. Uw wettelijke rechten als consument worden niet beïnvloed.

Terug naar boven

Blijf op de hoogte

Kijk achter de schermen voor campagnes, samenwerkingsverbanden, nieuwe producten en verkoop