Damestopjes voor een avond uit

29th September 2017

Je hebt je vriendinnen, je hebt je lipstick, maar wat je nog niet hebt is een luchtig topje waarin jij alle blikken naar je toe trekt. De zomer is één groot feest, en iedereen die er een beetje verstand van heeft weet dat het feest pas begint als het donker wordt. Bekijk dus gauw hieronder onze tips voor de mooiste damestopjes voor elke gelegenheid.

G60033XO

Eindfeest

Je kijkt er al naar uit sinds … nou ja, september eigenlijk. Nu begint het grote feest dan eindelijk. Tijd om te relaxen en het einde van het universiteitsjaar te vieren met je studiegenoten voor de zomervakantie begint. Degene waar je een oogje op hebt, heeft je al twee keer geappt om te vragen of je echt wel gaat. Misschien wordt het wel een heel zwoel feest …

De Lenox body heeft een klassieke, vrouwelijke uitstraling. De halslijn geeft de body iets sexy en moderns.

G60001NO

Feesten met vrienden van vroeger

 Terug naar het ouderlijk huis en je oude vrienden om de zomer te vieren. Het feest is nog maar net begonnen. Wat jij wilt is een subtiele look waar je ex jaloers van opkijkt. Het zwarte cropped topje laat precies genoeg van je strakke lijf zien. Combineer het met een kokerrokje met palmboomprint om je figuur te benadrukken. Je bent helemaal klaar voor je eerste drankje van de avond. Straks gaan jij en je vriendinnen naar jullie favoriete kroeg. Je ex en zijn vrienden zijn daar ongetwijfeld ook. Laat hem zien wat hij mist terwijl je erop los flirt met die leuke man die je net hebt ontmoet.

G60004GO

Feesten in de vakantie

 Je hebt alleen maar gefeest sinds je geland bent. Veel geslapen heb je in elk geval niet, en was die fantastische nacht nu een droom of niet? De meeste dagen zien er hetzelfde uit: van strand naar café. Douchen is een zeldzaamheid, overal zit zand en je haar is zout van het zeewater.

Nu is het mooi geweest. Je wilt jezelf optutten en dan dansen. Ga voor een camitopje voor een elegante, maar toch nonchalante look. Onze tip: het Castaway camitopje met kant. Speel met volume en combineer dit losse, sexy topje met een nauwsluitend jersey rokje en een paar stevige hakken. Comfortabel genoeg om je helemaal uit te kunnen leven, maar wel zó vrouwelijk dat alle blikken op jou gericht zullen zijn.

CR09031 Ecommerce - Holiday SS17 - The Night Is_-1360_Edit

Beach party in de vakantie 

Na dat feest van gisteren heb je de hele dag op het strand liggen slapen. Over je bikini draag je ons gerimpelde Bardot-topje en een tuinbroek. Een pet over je warrige strandhaar. Een paar van de leuke jongens die je gisteren in de club ontmoet hebt, zijn er ook. Tijd voor een potje strandvolleybal. Vooral die ene met de tattoos is erg leuk.

Hij zegt dat ze op weg zijn naar een feest iets verderop, maar dan laat hij zijn telefoon in het zwembad vallen. Typisch. Je kunt twee dingen doen: óf je gaat met de meiden terug naar het hotel om je op te frissen, of je doet waar je zin in hebt. Hij is gewoon veel te leuk. Je ziet er goed uit en je voelt je ook zo, dus volg je gevoel. Na een paar uur maakt het toch niet zoveel meer uit wat je draagt.

G60014ROZEO

We begonnen in een café en nu zijn we hier

Je hebt met een paar vrienden afgesproken in het café, en … het liep wat uit de hand. Je had het eigenlijk wel zien aankomen. Daarom draag je ook je Peekaboo camitopje. Overdag is het sexy en luchtig, en ‘s avonds met shorts en plateauzolen eronder ben je voorbereid op alles wat de nacht gaat brengen.

G60110XOS

Daar is de zon, let’s party party

Je wou dat je de vakantiezon mee naar huis had kunnen nemen. Het weer is … nja. Maar plotseling komt de zon op zaterdag toch ineens tevoorschijn. Je WhatsApp stroomt vol. Tijd voor biertjes. Ga voor een wit geschulpt kanten topje over een bandeau met een contrasterende print, daarmee komt je zongebruinde vakantiegloed mooi uit. Draag er korte denimshorts bij. Waarom ook niet? Het is zomer. Misschien ben je niet meer zo bekend met het fenomeen zonnebril, maar haal ‘m toch maar weer tevoorschijn. Op naar het café. Laat de zon en de drank maar tot je komen, de hele dag lang.

Behoefte aan meer inspiratie? Bekijk dan onze collectie damestopjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *